Aalborg er fuld af oplevelser!

Aalborg Familie Camping i daglig tale kaldet ”STRANDPARKEN” ligger under 2 km. fra centrum. 

I vores baghave ligger friluftsbadet, hvor der er gratis adgang - så husk endelig badetøjet! Her er 4 vipper på 1,3,5 og 10 meter. Hvad for en af vipperne tager du? Her er også en dejlig sandstrand og en god legeplads samt beachvolleybane. Masser af timers leg og hygge.

I tilknytning til pladsen er der et fint stisystem, kondistierne som vi kalder hjertestierne. De fører jer på få minutter direkte til Limfjorden og Marinaen eller ind til byen.

tag en tur til den lille ø, Egholm, hent mappen i informationen, over gå ruterne på øen. 5 minutters gang fra campingpladsen sejler en lille færge, som fragter jer over på den lille Ø Egholm med 55 indbyggere. Kun 3 minutters sejltid.

Øen har en fin restaurant, ”Kronborg”, der er kendt for deres gode mad læs= stegte ål. Nyd en kop kaffe og kage i den fantastiske natur. Sæt Jer på terrassen og lyt engang; Aalborgs liv og lyde kommer over vandet fjernt og alligevel så tæt på. Egholm er en lille oase midt i det pulserende byliv.

Kort og information om Egholm fås i vores information..


I Aalborg tæt på campingpladsen kan der dyrkes dart, tennis og fodbold.
I kan også spille petanque og Minigolf. Den rigtige golfbane ligger kun 8 km fra pladsen.

Aalborg har også en Svømmehal med motionscenter, Wellnessafdeling, netcafé og bibliotek - alt under ét tag.

Aalborg Travbane ligger på samme vej 500 m herfra, hvis du har lyst, kan du spille på heste. Der er en god restaurant på travbanen, som har en fin udsigt over banen
Her er flere lystbådehavne, en nyere med 600 både og den ”gamle” hyggelige i Vestre bådehavn.

I bådehavnen er der et par rigtige hyggelige spisesteder. Spis din frokost her i god stemning med udsigt til vandet og bådene. Der er også et dejligt pandekagehus, uhm.

Få hundrede meter fra pladsen findes Aalborg Marinemuseum kaldes Springeren. Gå ombord i ubåden eller en af verdens (engang) hurtigste torpedobåde, Her er meget at se på, og det er interessant for både voksne og børn.

Hos vores nabo Forsvars & Garnisons museet kan I både se og kravle på tanks, fly og rigtigt meget andet - kom selv og udforsk det hele.

 

Cykeltur i Aalborg


Tager du bussen fra campingpladsen, der kører hver 10 min. fra morgen til sen aften, kommer du indtil Aalborg centrum, fyldt med storby liv. Her er et lille udpluk af hvad du kan opleve: masser af gode butikker, lange gågader, stormagasiner, specielbutikker samt flere centre. Vil I i teateret, er der rig mulighed.
Aalborg har også et af de nyeste og bedste biografcenter med mange sale.
Er du spillelysten, så har Aalborg et rigtigt Kasino. Aalborg har kultur og kongrescenter, vi har Gigantium hallen hvor der opføres store sportsstævner, shows og musik arrangementer.
I kan se et glaspusteri i funktion, også et keramikværksted og meget-meget mere.
Tag en tur op i Aalborg tårnet. Elevatoren fører jer 106 m op over havets overflade til en fantastisk udsigt.
Inde i centrum I kan også tage elevatoren ned under byen og se udgravningerne, fra en fjern fortid.

Har du cykel med, så husk at kigge op. Aalborg er spækket med spændende arkitektur og streetarts.


Kunsten, Aalborg kunstmuseum

Kunsten er et skønt sted med stor rummelighed i kunstens verden.

 

Utzon Center

Ved den nye havnefront finder I Utzon Center. Utzon Center er tegnet af Jørn Utzon og sønnen Kim Utzon og blev indviet i maj 2008.

Centeret består af to udstillingshaller, Spidsgatterhallen, et værksted for de studerende fra Arkitektur & Design på Aalborg Universitet, Utzon Bibliotek, Utzon Arkivet, det Obelske Auditorium på 1.sal og Utzon Café & Restaurant. Hele huset er bygget op omkring atriumgården.

 


Nordkraft

Nordkraft er et kulturhus indrettet i Aalborgs nedlagte kraftværk ved havnen, side om side med naboerne Musikkens Hus og Utzoncentret på den centrale havnefront. Nordkraft afgrænses af Teglgaards Plads, Østerbro, Kjellerups Torv og Nyhavnsgade.

Blandt de institutioner, der findes på Nordkraft er musikstedet Skråen, biografen Biffen, Teater Nordkraft - sammen med forretninger og restauranten Azzurra.

 

Jomfru Ane Gade

Husk at stoppe op og nyde folkelivet fra en af de mange fine caféer som findes.

Jomfru Anegade. "Gaden" er altid godt besøgt, så slentre en tur ned ad den, man behøver jo ikke at prøve den af.

 


Aalborg Zoo er altid et besøg værd. De har mange spændende dyr. Vil I holde pause er der en god legeplads med aktiviteter. Tag madkurven med tag en hyggelig dag midt inde i byens rolige have blandt dyrene.

I kan jo også tage over fjorden til Nr. Sundby, til Lindholm Høje og opleve vores vikingetid, hvor du kan se spændende udstillinger om fortiden.

Alt dette var kun en appetitvækker på, hvad vi kan byde på her i Aalborg.

Vil I vide mere om aktiviteter i Aalborg, kan i se hvad der sker i begivenhedskalenderen på visitaalborg.


Måske har I også bare lyst til en ”slappe da” og nyde vores pæne, velholdte campingplads og nye servicebygning.

Mange hilsner campingmutter Bitten

ps - Glemte jeg at fortælle, at der er rigtig mange gode spisesteder til rimelige priser her i byen.

Send os en forespørgsel
Klik her

Send os en besked